Tietojohtamisen päällikkö [Finland]


 

$ads={1}

Vakinainen työsuhde

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Hallinto, Tietohallintopalvelut

Työavain: SOTEPE-04-124-23
Haku Päättyy: 04.09.2023 klo 16:00
Palkka: 5174,66 €/kk
Palvelussuhde: 1.10.2023
Työpaikan osoite: Toinen linja 4 A, 00099

Tietojohtamisen guru, tiedonkäsittelyn prosessien osaaja, tilastojen taitaja, datankäsittelyn teknologioiden asiantuntija ja kokenut ihmisten johtaja. Osuuko ja uppoaako?

Suomen suurimmalla sotepe-toimijalla Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla on avautunut tietojohtamisen päällikön vakituinen tehtävä. Tämä voi olla näytön paikka juuri sinulle, jos olet kokemusta kartuttanut tietojohtamisen osaaja!

Tietojohtaminen ja tilastopalvelut -yksikön tehtävänä on huolehtia sotepe-järjestäjän ja -tuottajan tarvitseman tietopohjan ja tietojohtamisen toteuttamisesta sekä niihin liittyvien suunnitelmien, toimenpiteiden ja päätösten valmistelusta ja toimeenpanosta. Lisäksi yksikkö vastaa tietovarantoihin liittyvien tietojen ajantasaisuudesta, saatavuudesta, oikeellisuudesta, eheydestä ja ristiriidattomuudesta sekä tiedon hyötykäytön edistämisestä.

Tietojohtamisen päällikkönä johdat tietojohtaminen ja tilastopalvelut -yksikköä, sen 23:sta ammattilaisesta koostuvaa henkilöstöä ja yksikön taloutta. Yksikön päällikkönä osallistut aktiivisesti tietohallinnon ja johdettavan yksikön tavoitteiden asettamiseen ja vastaat niiden saavuttamisesta.

Tehtävässä vastaat toimialatasoisesta tietojohtamisen suunnitelman ja prosessien kehittämisestä, ylläpitämisestä ja toimeenpanon ohjauksen koordinoinnista järjestäjän ja tuottajan näkökulmien mukaisesti. Johdettava yksikkö vastaa tietojohtamiseen, dataan, analytiikkaan, raportointiin, tilastointiin ja tietohuoltoon liittyvistä palveluista sekä niiden hankkimisesta, kehittämisestä ja ylläpidosta.

Toimitilamme sijaitsevat Kallion virastotalossa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme sinulle ammattitaitoasi tukevaa täydennyskoulutusta ja Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, kuten hyvät lomaedut ja tukea polkupyörän hankintaan.

Jätäthän hakemuksesi tehtävään pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Järjestämme ensimmäisen vaiheen haastattelut 6.9., jonka jälkeen kärkihakijat ohjataan henkilöarviointiin. Toisen kierroksen haastattelut pidämme 20.9.-21.9.




Kelpoisuusehto:

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. DI, KTM/ekonomi, FM tietojärjestelmätieteestä, tietotekniikasta tai tilastotieteestä).

Erinomainen suomen kielen, hyvä englannin kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen taito.

Erinomaiset ihmisten johtamisen taidot, verkostoissa toimiminen, tietojohtamisen sekä siihen liittyvien teknologioiden ja menetelmien hyvä tunteminen ja sujuva esiintyminen.

Luemme eduksi sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen kokemuksen, sekä tiedonhallinta-, sosiaali -ja terveydenhuollon sekä tietosuojalainsäädännön tuntemuksen.

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Tietohallintojohtaja Petri Otranen, p. 09 310 76489, [email protected]
  • 18.8. klo 15-16,
  • 28.8. klo 10-11,
  • 29.8. klo 8-9 ja
  • 30.8. klo 8-9.

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille


Helsingin kaupunki
Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 18.08.2023

$ads={2}


 

.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Sponsored Ads

نموذج الاتصال