Jatkuvan oppimisen asiantuntija [Finland]


 

$ads={1}

Vaasan yliopistossa ajatellaan ennakkoluulottomasti ja haluamme rakentaa kestävän tulevaisuuden. Olemme tutkimuksen ja opetuksen laatuun panostava ja aikamme haasteisiin tarttuva yliopisto. Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Olemme tunnettuja koulutuksen korkeasta laadusta ja innostavista opettajistamme. Yliopistomme ytimen muodostaa kauppatieteiden, tekniikan sekä hallinto- ja viestintätieteiden korkeatasoinen osaaminen. Tieteenalakohtaista tutkimusta täydentävät ilmiölähtöiset tutkimusalustamme.

Haemme nyt jatkuvan oppimisen asiantuntijaa. Tehtävä sijoittuu yliopistopalveluihin opiskelun ja koulutuksen palveluiden kokonaisuuteen. Työsuhde alkaa syyskuussa 2023 tai sopimuksen mukaan ja on määräaikainen 30.9.2025 saakka.

Opiskelun ja koulutuksen palvelut tarjoavat yliopiston kotimaisille ja kansainvälisille opiskelijoille keskeisiä ohjaus- ja neuvontapalveluita sekä henkilöstölle koulutuksen tukipalveluita. Koulutuksen palvelut ovat suunnattuja akateemiselle opetus- ja tutkimushenkilöstölle ja koulutusohjelmille sekä näiden suunnittelu-, kehittämis- ja päätösprosesseihin sekä opintohallinnon tukitehtäviin. Koulutuksen palveluihin kuuluvat koulutuksen johtamisen palvelut, opettajan palvelut ja kehittämistiimin (opetuksen kehittämisen pedagogiset ja digipedagogiset palvelut ja laadunvalvonta, koulutuksen tietojärjestelmät ja jatkuva oppiminen) palvelut.

Haemme asiantuntijaa osaksi jatkuvan oppimisen tiimiä. Jatkuvalla oppimisella tarkoitetaan osaamisen kehittämistä ja uudistamista elämän ja työuran eri vaiheissa. Sillä vastataan mm. uudelleen- ja täydennyskoulutustarpeisiin, joita teknologian kehitys ja työn murros tuovat.

Sinun roolisi

Tehtävässäsi työskentelet Euroopan aluekehitysrahaston rahoittamassa "Yliopistokoulutuksen vahvistaminen Etelä-Pohjanmaalla" -hankkeessa, sekä Vaasan yliopiston jatkuvan oppimisen parissa.

"Yliopistokoulutuksen vahvistaminen Etelä-Pohjanmaalla" -hankkeessa tavoitteenasi on vastata hankkeen sisällön toteutuksesta ja hankkeen toimenpiteiden käytäntöön viemisessä Vaasan yliopiston osalta sekä osallistua aktiiviseen yhteistyöhön hankkeen projektiryhmän ja hankkeen muiden yhteistyötahojen kanssa. Hanke on Seinäjoen yliopistokeskuksen koordinoima. Muut hankkeen toteuttamiseen osallistuvat organisaatiot ovat Helsingin yliopisto, Taideyliopisto ja Tampereen yliopisto. Tehtäväsi painopiste on jatkuvaan oppimiseen liittyvän yliopistollisen koulutustarjonnan ja siihen liittyvien toimintamallien kehittämisessä sekä erilaisten toimenpiteiden toteuttamisessa, joilla edistetään yliopistokoulutuksen saatavuutta ja tarjonnan monipuolistumista Etelä-Pohjanmaalla. Tulet työskentelemään aktiivisessa yhteistyössä hankkeen projektiryhmän sekä kumppaniyliopistojen ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Hankkeen toimet luovat uuden pohjan sille, että yliopistokoulutusta voidaan kehittää ja edistää alueella tehokkaammin jatkossa.

Tehtävänäsi on hankkeen projektisuunnitelman luominen, kehittäminen ja toteuttaminen yhteistyössä edellä mainittujen yliopistojen kanssa sekä niistä raportointi. Tulet sujuvasti viestimään hankkeesta sidosryhmille. Tämän lisäksi jatkuvan oppimisen asiantuntijana toimit Vaasan yliopiston koulutuksen palveluissa. Tähän tehtävään kuuluvat jatkuvan oppimisen koulutusten kehittäminen, hallinnollinen koordinointi sekä yhteistyö erilaisten alueellisten ja kansallisten sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle erityisen monipuolista ja kiinnostavaa tehtävää, jossa toimit osana innostunutta ja osaavaa tiimiä, pääset tekemään yhteistyötä yliopistolaisten ja kumppaniyliopistojen kanssa, ja olet mukana luomassa ja toimeenpanemassa uutta yliopistollista koulutusta.

Odotamme sinulta

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä valmiutta työskennellä sekä Seinäjoella että Vaasassa.

Katsomme eduksi yliopistollisen koulutuksen ja jatkuvan oppimisen tuntemisen sekä kokemuksen kehittämistyöstä. Muun koulutuksen tuntemus, hankekokemus sekä yhteistyöverkostoissa toimimisen kokemus auttavat menestymään tehtävässä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, toimeenpano- ja yhteistyökykyä sekä taitoa hallita laajoja kokonaisuuksia ja samanaikaisia prosesseja.

Palkka

Palkkaus määräytyy yliopistojen muun asiantuntija- ja tukihenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Asiantuntijan tehtäväkohtainen palkanosa sijoittuu vaativuustasokartan tasolle 9 (3150 € /kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Hae tehtävää:

Tehtävää haetaan Vaasan yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (www.uwasa.fi/avoimet). Hakuaika päättyy 4.9.2023. Sähköiseen hakulomakkeeseen liitetään ansioluettelo.

Lisätietoja:

  • Lisätietoja tehtävästä antavat kehityspäällikkö Ivanka Capova, puhelin: +358 50 434 1986 ja asiantuntija Ville Lempola, puhelin: +358 50 478 6084, sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi(a)uwasa.fi
  • Rekrytointijärjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä: careers(a)uwasa.fi
  • Tehtävässä on koeaika.
- - -

Suomen kauneimmalla kampuksella meren rannalla viihtyvät Vaasan yliopiston 5000 opiskelijaa ja 600 työntekijää. Yliopistoyhteisömme on kansainvälinen: meitä on yli 80 maasta. Työnantajana panostamme henkilöstön työhyvinvointiin tarjoamalla mahdollisuuksia osaamisen ja opetuksen kehittämiseen, joustavat työaikajärjestelyt sekä laajan työterveyshuollon. Meille on myönnetty HR Excellence in Research -tunnustus. Lue lisää meistä: www.uwasa.fi/fi/yliopisto-tyopaikkana.

Yhteystiedot: kehityspäällikkö Ivanka Capova, puhelin: +358 50 434 1986 ja asiantuntija Ville Lempola, puhelin: +358 50 478 6084, sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi(a)uwasa.fi
Työpaikan osoite: Wolffintie 34, 65200 Vaasa
Palkkaus: 3150 €/kk + henkilökohtainen lisä
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 04.09.2023 20:59
Jätä hakemus: https://www.uwasa.fi/avoimet
Ilmoitus jätetty: 15.08.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: dbaa10a8-9406-491d-9cca-5b0f27a782f3

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Vaasan yliopisto
Vaasa
Pohjanmaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.08.2023

$ads={2}


 

.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Sponsored Ads

نموذج الاتصال